Meedoen in de buurt

Meedoen in de buurt · 07. oktober 2019
Als Steef meedoet aan een SELFIE HUNT, denk ik dat hij zonder moeite mee kan doen. Het loopt echter anders. Of toch niet?

Meedoen in de buurt · 20. september 2019
Steef gaat kijken naar de voetbalwedstrijd van broertje Len. Fluitende scheidsrechters en schreeuwende mensen maken het moeilijk voor hem om er van te genieten. Maar dan gebeurt er dit...

Meedoen in de buurt · 18. maart 2019
En ineens zat ik bij Radio 1 in het programma Nieuws en Co. Na verschillende interviews voor kranten en vakbladen was ik inmiddels goed voorbereid. Ik had zowat elke mogelijke vraag wel een keer voorbij horen komen. Dácht ik. Totdat volleerd radiomaakster Lara Rense zegt: 'Maud, ik heb je boek gelezen en ik vond het vooral een heel erg lief boek.' Vragend kijkt ze me aan. Oh, hier moet ik dus op reageren. Lief? Is mijn boek lief?

Meedoen in de buurt · 14. januari 2019
Arje doet mee aan de voorspeelmiddag van de drumschool. Maar wat gaat hij drummen? En hoe lang?

Meedoen in de buurt · 31. augustus 2018
Steef is erg geïnteresseerd in welke talen mensen spreken is niet bang om het je te vragen. Dat levert bijzondere momenten op. Je leest het hier!

Meedoen in de buurt · 25. juni 2018
Als Steef naar het speeltuintje om de hoek wilt, gaat er altijd iemand mee. Maar wat zou het toch fijn zijn als Steef zelfstandig de deur uit kan wandelen. Is dat wel haalbaar?

Meedoen in de buurt · 14. mei 2018
Op vakantie speelt Steef met de kinderen op de camping. Dat gaat vaak goed. Maar soms ook niet. Dan DOET hij wel mee, maar TELT niet mee. Laat ik het hem zelf ervaren? Of grijp ik in?

Meedoen in de buurt · 12. februari 2018
Een onbekende jongen denkt Steef te kunnen typeren. Terwijl ik inwendig de klap incasseer, realiseer ik me dat deze jongen nog niet op de hoogte is van het geheim...

Meedoen in de buurt · 14. augustus 2017
'Heb jij een beugel?' vraagt Steef aan elke 11 tot 15 jarige die hij tegenkomt. Ze nemen hem dan vaak van top tot teen op. Zou het een strikvraag zijn? Na een voorzichtig bevestigend antwoord vraagt Steef direct: 'Mag ik 'm zien?' Een blog met een verrassende conclusie!

Meedoen in de buurt · 24. juli 2017
'Hij eet raar,' zegt Steef terwijl hij met z'n vinger wijst naar iemand aan een tafeltje achter mij. Als ik even omkijk, zie ik een jonge man met het Syndroom van Down genieten van zijn spaghetti. Steef blijft wijzen, kijken en lachen. Wat nu?

Meer weergeven