Meedoen thuis

Meedoen thuis · 09. september 2019
Wat zou het leuk zijn om samen een spel te spelen als er kinderen komen spelen. maar voor Steef is dat heel moeilijk. Wat kan meedoen dan ingewikkeld zijn. Herken je dat? Met deze 14 ideeën kun je op weg!

Meedoen thuis · 06. februari 2019
Mijn jongste zoon (7) wil niet meer altijd mee naar de supermarkt. Maar vorige maand had hij een missie: het voetbalplaatjesboek kopen van zijn eigen zakgeld. In de supermarkt roept hij enthousiast: 'Ik ga even kijken waar het ligt. Even later, terwijl ik groenten en fruit in de kar leg, komt hij weer aangewandeld. Maar zonder boek in zijn handen.

Meedoen thuis · 06. november 2018
Tijdens een uitje naar een boerderij mogen Arje en Loek allebei met de boer op de traktor rijden. Maar dat loopt voor beide anders dan gedacht.

Meedoen thuis · 08. oktober 2018
Dit vraagt ze. De onbekende mevrouw. Ze kijkt mijn 9-jarige zoon onderzoekend aan. 'Wat kan hij eigenlijk niet?'

Meedoen thuis · 02. januari 2018
Na een enerverende oudejaarsavond met een winter-bbq, vrienden en vuurwerk, geeft Steef het enige juiste antwoord op deze vraag. Je leest het in dit nieuwe blog!

Meedoen thuis · 16. oktober 2017
Steef heeft een verstandelijke beperking. Hij vindt feestjes geweldig! Maar hoe doet hij dan mee? Blog met 5 waargebeurde feest-oplossingen!

Meedoen thuis · 25. september 2017
Dit Kinderen voor Kinderen lied heeft een dubbele betekenis. Ik merk het als Steef erachter komt dat er een verschil is tussen 'nep' en 'echt'.

Meedoen thuis · 17. mei 2017
Als Steef niet met Len mee mag naar het speeltuintje om de hoek is hij erg verdrietig. Wat werkt dan het best?