Meedoen in de buurt

Meedoen in de buurt · 17. september 2018
'Papa, mama, zeg me toch, hoeveel nachtjes slapen nog?' Ken je dit liedje nog? Eén van de liedjes uit Kinderen voor Kinderen (editie 6). Mijn oude cd's worden inmiddels grijs gedraaid. Eindeloos luisteren Arje en Loek naar de liedjes. 'Zomaar wham in vuur en vlam' (editie 13) wordt vol enthousiasme mee gezongen. En bij 'Meidengroep' (uit editie 4), jawel, echt waar, hebben we ons eigen verzonnen dansje. Ik grinnik terwijl ik dit opschrijf. Terwijl ze lekker luisteren, lekker lezen en af en toe...

Meedoen in de buurt · 25. juni 2018
Wat zou het toch fijn zijn als Arje zelfstandig de deur uit kan wandelen. Lijkt me prachtig. Hij is zó gericht op socializen, dat het in zijn leven veel zal toevoegen. Gewoon even naar het speeltuintje om de hoek. Omdat hij daar zin in heeft. Wat een droomdoel. Maar de moed zingt me nu al in de schoenen.

Meedoen in de buurt · 14. mei 2018
Op vakantie speelt Arje met de kinderen op de camping. Dat gaat vaak goed. Maar soms ook niet. Dan DOET hij wel mee, maar TELT niet mee. Laat ik het hem zelf ervaren? Of grijp ik in? (538x gelezen)

Meedoen in de buurt · 26. maart 2018
Scholierencross: samen met de kinderen van je school 800 meter rennen in het bos. Ook Arje wil meedoen. Ondanks alle goede voorbereidingen lijkt een klein detail dat te voorkomen. (280x gelezen)

Meedoen in de buurt · 12. februari 2018
Een onbekende jongen denkt Arje te kunnen typeren. Ik denk echter dat hij niet op de hoogte is van het geheim...

Meedoen in de buurt · 02. januari 2018
Na een enerverende oudejaarsavond met een winter-bbq, vrienden en vuurwerk, geeft Arje het enige juiste antwoord op deze vraag. Je leest het in dit nieuwe blog!

Meedoen in de buurt · 16. oktober 2017
Dit is één van de meest gestelde vragen uit het publiek. Want als het antwoord 'ja' is, hoe gaat dat dan in zijn werk? Een blog met 5 waargebeurde FEEST-oplossingen.

Meedoen in de buurt · 01. mei 2017
zei een andere moeder op Koningsdag 2 jaar geleden. En ik snap wel waarom. Arje deed niet mee aan de spelletjes zoals de andere kinderen deden. Hij stond zoals hij altijd staat: midden op het veld, wijdbeens, met de handen op zijn oren en z'n mond open. Minutenlang.

Meedoen in de buurt · 06. maart 2017
Steef is 8 en heeft een verstandelijke beperking. Hij speelt graag met met de kinderen in de buurt. Dit zijn de 10 dingen die zij weten.