Zoek jij een zingende dagvoorzitter?

Dagvoorzitter: check
Inspirerend en muzikaal verhaal: check

 

Als dagvoorzitter start ik het congres met een bijpassend en inspirerend lied. Een lied opent harten en brengt elk thema dichterbij de essentie. Mijn zelfgeschreven liedjes zetten je met 2 voeten op de grond en geven tegelijkertijd ruimte om te dromen.

Daarnaast doe ik natuurlijk alles wat je gewend bent van een 'gewone' dagvoorzitter.

 


Ben ik een goede match voor jouw bijeenkomst?

Ik voel me erg betrokken bij onderwijs, zorg en gemeenten. De meeste van mijn opdrachtgevers zitten in die hoek. Ik hou van maatschappelijke thema's en draag het belang van inclusie, participatie, eigen kracht, mantelzorg en adaptieve zorg een warm hart toe. Ik werkte zelf 10 jaar in het voortgezet onderwijs. Ik ben graag goed voorbereid, ben nieuwsgierig naar de doelen van je bijeenkomst en werk daar in mijn dagvoorzitterschap naar toe.

Dit zijn woorden die ik vaak terug hoor:

 

'Ontwapenend.'
'Warme energie.'
'Zo ben ik nog nooit aangekondigd.'

 

Maud interviewt Jan Peter Balkende tijdens een MVO-congres in Burger's Zoo in Arnhem.

Wat doe ik?

Liedjes schrijven is mijn 2e natuur.
Ik schrijf ter plekke een samenvattend lied van de inhoud tijdens congressen of studiedagen.

Daarnaast ben ik key-note spreker en vertel ik een persoonlijk verhaal in liedjes over genoemde thema's. Ik verdiep ze, til ze naar een hoger en vooral ook ander plan. Ik spreek je gevoel en je innerlijke drijfveer aan.

 

 

Door mijn werk kom ik op veel verschillende plekken en ontmoet ik allerlei mensen. Ik stond al eerder samen op het podium met Jan-Peter Balkenende, Erben Wennemars, Eric Corton, Nathan Rutjes en Pia Douwes.

Check vooral even de vele reacties om te lezen hoe anderen mijn bijdrage aan hun bijeenkomst hebben ervaren.

 

 

Wat is je investering?

Ik hanteer een vanaf-tarief van 750 euro.
Afhankelijk van je wensen vullen we mijn bijdrage samen in.


Het dagvoorzitterschap laat zich prachtig combineren met mijn persoonlijke verhaal in liedjes, wat in delen verspreid kan worden over de dag. In elk deel zit een inspirerend lied. Het vormt zo de rode draad van je bijeenkomst.

 

In het kader van 'als ik er dan toch ben...' hanteer ik aantrekkelijke tarieven wanneer je mijn aangeboden diensten combineert. 

 

 

Wanneer je dat wenst, kondig ik sprekers aan in een lied, zing ik een lied ter afsluiting, of verweef ik mijn persoonlijke verhaal in liedjes als rode draad tijdens je congres.

 

 

Vraag mij of ik beschikbaar ben op de dag van jouw congres, studiedag of bijeenkomst:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.