Workshop: Schrijf je eigen bedrijfslied

Jij en je collega's schrijven een gezamenlijke liedtekst doorspekt met jullie waarden en uitgangspunten. Ik zorg voor een wervelende, energieke workshop waarin iedereen meeschrijft. Creatief en verbindend!

 

Op zoek naar...

  • een gezellige teamactiviteit?
  • een creatieve workshop,
  • waarbij iedereen bijdraagt aan een uniek eindproduct?

 

Dan is de workshop 'Schrijf je eigen bedrijfslied' iets voor jullie!


Wat gaan we doen?

Jij en je collega's schrijven een gezamenlijke liedtekst doorspekt met jullie waarden en uitgangspunten. Ik zorg voor een wervelende, energieke workshop... 

  • waarin je achter de geheimen van songwriting komt 
  • we samen het refrein gaan oefenen
  • waarin iedereen meeschrijft!

Ik breng je in rap tempo in een creatieve stemming, vertel je precies wat je moet weten om zelf te kunnen schrijven, en ondertussen tikt de tijd door...!  

'Ergens denk je... wat we geschreven hebben, is dat wel goed? Wij zijn toch geen songwriters?!

Maar wíj weten precies wat we met elke regel bedoelen... dat raakt me zo!'

Tijdens een dag teambuilding of congres

Deze creatieve workshop kan onderdeel zijn van een dag teambuilding of tijdens een congres of samenkomst. In dat geval schrijven we het lied op dezelfde manier. Als afsluiting van je bijeenkomst zing ik jullie lied live voor alle aanwezigen.

Optioneel:
Je kunt er ook voor kiezen om het lied als afsluiter van jullie dag SAMEN te zingen. In dat geval bestaat de afsluiting uit twee delen die naadloos in elkaar overlopen: eerst oefen ik met jullie (geweldig leuk, kijk daarvoor ook even het filmpje), daarna zingen we het lied samen.


Praktische informatie:

  • Tijdsduur van de workshop: De workshop duurt 1,5 uur. Dan is er een half uur pauze: terwijl jullie op adem komen, zet ik jullie tekst op melodie. Vervolgens zing ik het lied voor jullie en zingen jullie elk refrein met me mee, alsof jullie nooit  anders hebben gedaan! 
  • Groepsgrootte: 15-30 deelnemers. Zo schrijft iedereen écht mee.