Beperking? Talent! · 18. december 2018
We gaan naar de musical Mamma Mia, samen met andere kinderen en mensen met het Williams Syndroom. Raken de spelers van hun à propos door de onverwacht grote publieksparticipatie?

Meedoen op school · 30. november 2018
Steef gelooft heilig in de sint. Maar inmiddels zit hij in groep 5. Zijn klasgenoten geloven niet meer in Sinterklaas. Vertellen we het grote geheim wel... of niet?

Brus Power · 06. november 2018
Tijdens een uitje naar een boerderij mogen Arje en Loek allebei met de boer op de traktor rijden. Maar dat loopt voor beide anders dan gedacht.

Beperking? Talent! · 08. oktober 2018
Dit vraagt ze. De onbekende mevrouw. Ze kijkt mijn 9-jarige zoon onderzoekend aan. 'Wat kan hij eigenlijk niet?'

Meedoen op school · 17. september 2018
... zo gaat het liedje van Kinderen voor Kinderen. De woorden snijden door mijn ziel. Gelukkig zijn er nog meer prachtige liedjes van Kinderen voor Kinderen, die we gebruiken op Steefs kinderfeestje.

Beperking? Talent! · 31. augustus 2018
Steef is erg geïnteresseerd in welke talen mensen spreken is niet bang om het je te vragen. Dat levert bijzondere momenten op. Je leest het hier!

Meedoen in de buurt · 25. juni 2018
Als Steef naar het speeltuintje om de hoek wilt, gaat er altijd iemand mee. Maar wat zou het toch fijn zijn als Steef zelfstandig de deur uit kan wandelen. Is dat wel haalbaar?

Meedoen op school · 04. juni 2018
Wanneer ik mensen vertel dat Steef naar een reguliere school gaat, denken ze vaak dat hij in de klas gewoon mee kan komen. Hoe ging zijn reguliere schooltijd van start?

Meedoen in de buurt · 14. mei 2018
Op vakantie speelt Steef met de kinderen op de camping. Dat gaat vaak goed. Maar soms ook niet. Dan DOET hij wel mee, maar TELT niet mee. Laat ik het hem zelf ervaren? Of grijp ik in?

Meedoen in de buurt · 26. maart 2018
Scholierencross: samen met de kinderen van je school 800 meter rennen in het bos. Ook Steef wil meedoen. Ondanks alle goede voorbereidingen lijkt een klein detail dat te voorkomen.

Meer weergeven