Meedoen in de buurt · 07. oktober 2019
Als Steef meedoet aan een SELFIE HUNT, denk ik dat hij zonder moeite mee kan doen. Het loopt echter anders. Of toch niet?

Meedoen in de buurt · 20. september 2019
Steef gaat kijken naar de voetbalwedstrijd van broertje Len. Fluitende scheidsrechters en schreeuwende mensen maken het moeilijk voor hem om er van te genieten. Maar dan gebeurt er dit...

Meedoen in de buurt · 09. september 2019
Wat zou het leuk zijn om samen een spel te spelen als er kinderen komen spelen. maar voor Steef is dat heel moeilijk. Wat kan meedoen dan ingewikkeld zijn. Herken je dat? Met deze 14 ideeën kun je op weg!

Beperking? Talent! · 18. december 2018
We gaan naar de musical Mamma Mia, samen met andere kinderen en mensen met het Williams Syndroom. Raken de spelers van hun à propos door de onverwacht grote publieksparticipatie?

Meedoen op school · 30. november 2018
Steef gelooft heilig in de sint. Maar inmiddels zit hij in groep 5. Zijn klasgenoten geloven niet meer in Sinterklaas. Vertellen we het grote geheim wel... of niet?

Brus Power · 06. november 2018
Tijdens een uitje naar een boerderij mogen Arje en Loek allebei met de boer op de traktor rijden. Maar dat loopt voor beide anders dan gedacht.

Beperking? Talent! · 08. oktober 2018
Dit vraagt ze. De onbekende mevrouw. Ze kijkt mijn 9-jarige zoon onderzoekend aan. 'Wat kan hij eigenlijk niet?'

Meedoen op school · 17. september 2018
... zo gaat het liedje van Kinderen voor Kinderen. De woorden snijden door mijn ziel. Gelukkig zijn er nog meer prachtige liedjes van Kinderen voor Kinderen, die we gebruiken op Steefs kinderfeestje.

Beperking? Talent! · 31. augustus 2018
Steef is erg geïnteresseerd in welke talen mensen spreken is niet bang om het je te vragen. Dat levert bijzondere momenten op. Je leest het hier!

Meedoen in de buurt · 25. juni 2018
Als Steef naar het speeltuintje om de hoek wilt, gaat er altijd iemand mee. Maar wat zou het toch fijn zijn als Steef zelfstandig de deur uit kan wandelen. Is dat wel haalbaar?

Meer weergeven