Meedoen in de buurt

Meedoen in de buurt · 25. juni 2018
Als Steef naar het speeltuintje om de hoek wilt, gaat er altijd iemand mee. Maar wat zou het toch fijn zijn als Steef zelfstandig de deur uit kan wandelen. Is dat wel haalbaar?

Meedoen in de buurt · 14. mei 2018
Op vakantie speelt Steef met de kinderen op de camping. Dat gaat vaak goed. Maar soms ook niet. Dan DOET hij wel mee, maar TELT niet mee. Laat ik het hem zelf ervaren? Of grijp ik in?

Meedoen in de buurt · 26. maart 2018
Scholierencross: samen met de kinderen van je school 800 meter rennen in het bos. Ook Steef wil meedoen. Ondanks alle goede voorbereidingen lijkt een klein detail dat te voorkomen.

Meedoen in de buurt · 12. februari 2018
Een onbekende jongen denkt Steef te kunnen typeren. Terwijl ik inwendig de klap incasseer, realiseer ik me dat deze jongen nog niet op de hoogte is van het geheim...

Meedoen in de buurt · 02. januari 2018
Na een enerverende oudejaarsavond met een winter-bbq, vrienden en vuurwerk, geeft Steef het enige juiste antwoord op deze vraag. Je leest het in dit nieuwe blog!

Meedoen in de buurt · 01. mei 2017
Dit zei een andere moeder jaren geleden tegen me toen Steef ook meedeed aan de spelletjes op (toen nog) Koninginnedag.

Meedoen in de buurt · 06. maart 2017
Steef is 8 en heeft een verstandelijke beperking. Hij speelt graag met met de kinderen in de buurt. Dit zijn de 10 dingen die zij weten.