Liedjes

DE plek om liedjes te beluisteren, clipjes te kijken en een indruk te krijgen van mijn werk!


CD BuitenGewoon

In juni 2016 bracht ik d.m.v. een succesvolle crowdfundingscampagne en een bijdrage van het nationaal muziekproductiefonds van SENA de CD BuitenGewoon uit. De liedjes op de CD hebben als boodschap dat de wereld mooier wordt door open te staan voor het BuitenGewone van de ander. De CD kost 18 euro inclusief verzendkosten. Wil je hem kopen? Dat kan heel vertrouwd via de webshop.

Samenwerkingen met o.a. Jel Jongen, Rik Mol, Dyanne Sleijpen en Linda Zijlmans.

Recensies:  
Recensie zefmagazine

Recensie muzikantenbond

Recensie Markant (VGN)

Videoclip BuitenGewoon

Preview CD BuitenGewoon

Welke liedjes staan er op het album BuitenGewoon? Je beluistert het hier!

CD BuitenGewoon: Lied 'Jouw mama zijn'

CD BuitenGewoon: Lied 'Brother Love'

Dit lied schreef ik speciaal voor mijn jongste zoon Loek.
Hoe is het voor hem om op te groeien met Arje als zijn broer?

CD BuitenGewoon: Lied 'Want 't kump'

Dit lied schreef ik met Linda en Dyanne, twee muzikale vriendinnen!
Het stond in december 2016 en februari 2017 op nummer 1 in de Limburgse hitlijst.


Impressie liedjes in opdracht

 • Samen - Een lied voor Stichting Mentorschap. In de video zie je ook hoe een schrijfproces tot stand komt.
 • In mijn hart - Vijf jaar na Koninginnedag 2009 schreef ik dit lied na gesprekken met de nabestaanden. Hoe gaat het nu met iedereen? Een ingetogen lied over verlies en doorgaan.
 • Hier en nu - Lied geschreven voor het jubileumcongres van Integrale Vroeghulp. Hoe zijn zij van betekenis? Tijdens het congres was ik een van de leden van het panel.
 • Ik ga door - Lied dat ik schreef n.a.v. Koninginnedag 2009. Ik zong het een jaar na dato voor de nabestaanden.
 • Zie me staan - Lied geschreven voor 5 jonge vrouwen met het VCFS Syndroom. Samen namen we deze videoclip op, waarin zij de hoofdrol spelen.
 • Een lied voor Feline - lief geboorte-liedje voor Feline, die op het moment van schrijven nog heerlijk vertoefde in haar moeder's buik.
 • Wereld van verschil - Visie en missie van Stichting Present in een lied.

 

 


Impressie eigen werk

Ik werk graag samen in (gelegenheids-)formaties. En ook schrijf ik graag in de drie talen die me lief zijn (Nederlands, Engels en de taal waarin ik opgroeide: het Limburgs dialect):

 • Op Geveul - Samenwerking met Dyanne Sleijpen en Linda Zijlmans. Het lied stond 2 maanden op nummer 1 in de Limburgse hitlijst. In het najaar speelden we een uitverkochte tour! 2014
 • Vooruit Veuroet - Samenwerking met Hans Emmen en Paul logister. Ook dit lied haalde de koppositie in de Limburgse lijst. 2009
 • Ein Ster - Kerstlied. Samenwerking met Karl Adams. 2008
 • Allemaol - Debuut-single. Samenwerking met Ge Reinders, verscheen op mijn 1e album Heives. Bleef 2 maanden steken op nummer 1 in de Limburgse hitlijst. 2008
 • Zoe se neet - Ook dit lied verscheen op mijn 1e album. Het lied werd opgemerkt als evergreen door de Belgische radio 2 en kwam daardoor op de Belgische verzamenl-CD Funiculi Funicula in 2010 EN het jubileumalbum van 2016.