BuitenGewoon, verschil is mooi gewoon!

Ik vertel én zing het inspirerende verhaal van mijn zoon Arje. Ik deel mijn grootste wens: dat hij net als iedereen, ondanks zijn verstandelijke beperking opgroeit middenin de samenleving. 


Wat kan Maud's verhaal voor jou betekenen?

Ik ben geen bekende Nederlander, geen met prijzen overladen topsporter en ik speel geen rol. Maar ik zorg ervoor dat jij en je publiek een unieke manier van storytelling beleven: 

Ik neem je mee in mijn verhaal vol overtuigende, gevoelige en inspirerende anekdotes, die iederéén had kunnen meemaken. En ik wissel ze af met prachtige liedjes die je raken in alle rollen van je leven. 

Ik vertel mijn persoonlijke verhaal. Maar door de BuitenGewone combinatie met liedjes, hoort ieder zijn/haar eigen verhaal. Je kunt de betekenis die het voor jou heeft, letterlijk voelen. Ik hou ervan alle aanwezigen te boeien vanaf het begint tot het eind. Ik pas de nuance van mijn verhaal aan bij de doelen van jouw bijeenkomst, zo voegt het inspirerende waarde toe aan jouw verhaal. 

 

Is Maud's bijdrage ook voor jouw bijeenkomst geschikt?


Uitstekende match voor bijeenkomsten rondom onderwijs, participatie, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, maatschappelijke vraagstukken en zorg. Is op een BuitenGewone manier zeer geschikt voor bijeenkomsten met populaire thema's als het beste uit jezelf halen, verandermanagement en omgaan met verschillen op de werkvloer.

Lees hier de reacties van anderen over mijn bijdrage op hun bijeenkomst.

Neem gerust contact met me op om je ideeën en mogelijkheden te bespreken!

 

Verder lezen

Om je een idee te geven van de verhalen die ik vertel en de liedjes die ik zing, vind je hier een paar links.

En hieronder vind je twee liedjes waarbij ik videoclips maakte. 

Dit liedje, Jouw mama zijn, werd 40.000 keer bekeken op facebook!

Dit liedje, Brother Love, gaat over de liefde tussen Arje en zijn broertje Loek.
Deze liedjes staan op mijn CD BuitenGewoon. Meer informatie over de CD kun je hier vinden.