HELP! Door corona gaat ons personeelsuitje niet door!

Wat nu? Lees hier hoe je je jubilarissen tóch op een onvergetelijke manier in het zonnetje kunt zetten!

 

 

Aangescherpte maatregelen

Ze hadden er lang naar uitgekeken. Na maanden van thuiswerken, was het nu tijd om elkaar weer te ontmoeten in een setting die volledig afgestemd was op de corona-maatregelen. Maar net 3 dagen vóór hun uitje werden de maatregelen aangescherpt.

 

Twee jubilarissen

Bijzonder jammer. Zeker voor de twee jubilarissen die al jaren met toewijding betrokken waren bij het bedrijf. Maar... ze zaten niet bij de pakken neer en vroegen mij om de liedjes die ik zou schrijven en live zou zingen, nu online af te leveren. 

 


Zo ging dat in z'n werk

Zo gezegd zo gedaan. Op één dag schreef ik drie liedjes (twee voor de twee jubilarissen en één lied om iedereen een hart onder de riem te steken). Op basis van de door collega's toegestuurde anekdotes, grapjes, verhalen en persoonskenmerken, kon ik aan de slag. Al vóór de middag waren de eerste twee unieke liedjes klaar. Na de lunch schreef ik nummer drie.

 

Filmen op je kantoor?

Vanaf 16u maakte ik de video-opnamen. Ik filmde mezelf vóór een Blue-Screen, zodat ik 's avonds, toen de kinderen op bed lagen, een foto achter mijn zingende zelf kon monteren. Op de foto hierboven kun je een 'voor' en 'na' foto zien. Zie je hoe het even heel dichtbij voelt? 

 

 

Wat vonden ze ervan?

'We vroegen ons al af hoe je het zou klaarspelen... drie liedjes in een dag... Maar Maud, you did it. Dankjewel voor het fantastische, digitale optreden. Een grote verrassing voor onze jubilarissen. Zij waren zichtbaar ontroerd!' - Infram

 

Missie geslaagd!

 

 

Zit je in hetzelfde schuitje?

Is er geen live bijeenkomst nodig, maar wil je niet zomaar voorbij gaan aan het harde werken en de loyaliteit van de jubilarissen? Ik schrijf een persoonlijk lied op basis van anekdotes, verhalen en persoonskenmerken die collega's van tevoren aanleveren. Van dat lied maak ik een filmpje dat je tijdens een digitale bijeenkomst kunt afspelen. Of ik zing het lied live tijdens een zoon/teams-bijeenkomst.

Stuur jij iedereen van tevoren een 'geniet-pakket' met olijven en een borrelnootje? Dan zorg ik voor de persoonlijke noot!
Dicht bij elkaar, maar dan op afstand. 

 

 

Neem hier contact me me op:

Je kunt me ook een mailtje sturen: info@maudwilms.nl
Of lees hier alle informatie, inclusief werkwijze en tarieven, die je nodig hebt.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.