Over mij

Wat leuk dat je nieuwsgierig bent naar mij!
Ik vertel je graag wat meer over mezelf. 

 

Een lied zorgt ervoor dat je niet alleen denkt, maar ook voelt. In een lied hoor je vooral je eigen verhaal. 
Ik vind dat een bijzonder krachtig gegeven! Ik zet mijn liedjes-schrijf-talent graag in om de boodschap van een ander te versterken.

 

Maar ook mijn eigen boodschap wordt sterker door een lied.

Mensen die me al langer kennen, weten dat mijn zoon Arje van 8 het Williams Syndroom heeft. Het is een bijzonderheid in zijn chromosomen die zorgt voor een verstandelijke beperking. Maar voor mij heeft hij vooral... een uitzonderlijk muzikaal talent. 

Hieronder zie je ons samen muziek maken. Misschien vind je het leuk om even te kijken:Als je mij vraagt naar mijn grootste wens, dan is het dat hij net als iedereen mag opgroeien in de gewone samenleving.

Dat hij dezelfde kansen krijgt als ieder ander.
Dat hij later gewoon aan het werk kan gaan.

Ik zie elke dag hoe het zijn leven verrijkt nu hij opgroeit in de buurt. En ik zie niet alleen hém groeien... Kinderen om hem heen leren als vanzelf belangrijke levenswaarden als naar elkaar omzien, geduldig zijn, kansen pakken en geven.

Dit gun ik iederéén! Inmiddels gaat mijn wens allang niet meer alleen over mijn zoon...


Ik geloof dat heel Nederland mooier wordt wanneer verschillen mooi gewoon zijn.

We hebben daarin nog een lange weg te gaan...! Tijdens optredens, in liedjes en blogs vertel ik over de weg die wij bewandelen. Ik vertel je mijn verhalen, ik vertel je welke keuzes we maken om hem zo gewoon mogelijk te laten opgroeien en welke obstakels we tegenkomen. Maar ook hoe voor de hand liggend oplossingen soms kunnen zijn.
En ik doe dat op een unieke manier.
Ik vertel namelijk niet alleen, ik zing!


Met mijn verhalen en liedjes hoop ik ouders, scholen, zorg-professionals, gemeenten en ondernemers te inspireren verschillen te omarmen. En op weg te gaan naar een omgeving waarin iedereen er mag zijn.