De 5 tofste plekken waar ik een zelf geschreven lied zong

Tijdens een congres, symposium of studiedag ga ik met mijn opschrijfboekje langs alle workshops en sprekers. Ter plekke schrijf ik er een lied van. Dat zing ik op het eind. Lukt dat altijd? Jazeker!

 

 

 


Inmiddels doe ik dit zo'n vijf jaar en het werd tijd om een hoogtepunten-lijstje te maken!


Nr 5: Burger's Zoo, Arnhem

Ik vind het één van de mooiste congrescentra. Je wandelt tussen de dieren door naar een fantastische zaal, waar het pluche voelt alsof je letterlijk in de watten wordt gelegd. Ik ging hier uit mijn comfort zone en zong niet alleen liedjes. Ik was voor een keer ook dagvoorzitter, en mocht JanPeter Balkenende interviewen.


Nr 4: Parkstad Theater, Heerlen

Voor mezelf schrijf ik ook graag liedjes. Zo vorm ik een muzikaal trio met Dyanne Sleijpen en Linda Zijlmans. We hebben het grote geluk dat we een aantal keren met het beste fanfare orkest van Limburg mee mochten spelen. Onze liedjes werden er speciaal voor gearrangeerd. Zo'n heel orkest achter je, dat ONZE liedjes speelt... dat is een onbeschrijfelijk overweldigend gevoel. 


Nr 3: The Cooking Church, Den Bosch

Tijdens een luxe diner waarin de meest inclusieve werkgever van MVO-platform AANtWERK gekozen werd, zong ik in deze prachtige kerk.

Kaarsjes overal. Als je goed kijkt, zie je me staan met mijn gitaar midden tussen de mensen.
Het was magisch!


Nr 2: Ministerie van Onderwijs, Den Haag

Door de beveiligingspoortjes naar de hoogste verdieping van het ministerie van onderwijs. Tijdens de bijeenkomst 'Samen op weg naar inclusief onderwijs' schreef ik een vrolijk lied (het zit nu nog in mijn hoofd), over een onderwerp dat heel dicht bij mijn hart ligt. 

Heel tof om hier te mogen zijn!

En nu rapapapa... op naar nummer 1!


Nr 1: Sociale Top, Domplein Utrecht

Tijdens de Sociale Top 2018 in Utrecht zong ik mijn lied 'BuitenGewoon'. De locatie was het prachtige domplein in Utrecht waar voor de gelegenheid honderden witte stoelen neergezet waren. Ik werd geïnterviewd door Eric Corton. En ja, dit was wel heel tof!


Lees hier meer:

 

Foto credits: 
3. Harry Kusters