HELP! Wat doen we met de jubilaris?

Wat nu? Lees hier hoe je je jubilarissen tóch op een onvergetelijke manier in het zonnetje kunt zetten!

 

 

Aangescherpte maatregelen

Ze hadden er lang naar uitgekeken. Na maanden van thuiswerken, was het nu tijd om elkaar weer te ontmoeten in een setting die volledig afgestemd was op de corona-maatregelen. Maar net 3 dagen vóór hun uitje werden de maatregelen aangescherpt.

 

Twee jubilarissen

Bijzonder jammer. Zeker voor de twee jubilarissen die al jaren met toewijding betrokken waren bij het bedrijf. Maar... ze zaten niet bij de pakken neer en vroegen mij om de liedjes die ik zou schrijven en live zou zingen, nu online af te leveren. 

 


Zo ging dat in z'n werk

Zo gezegd zo gedaan. Op één dag schreef ik drie liedjes (twee voor de twee jubilarissen en één lied om iedereen een hart onder de riem te steken). Op basis van de door collega's toegestuurde anekdotes, grapjes, verhalen en persoonskenmerken, kon ik aan de slag. Al vóór de middag waren de eerste twee unieke liedjes klaar. Na de lunch schreef ik nummer drie.

 

Zingen tijdens de online vergadering

Tijdens hun online vergadering zong ik iedereen toe. Geweldig leuk om de uitdrukkingen op de gezichten te zien!! Dit hadden ze niet verwacht! Verbinding en samen zijn ten voeten uit... en dat terwijl ze niet fysiek bij elkaar waren.

 

 

Wat vonden ze ervan?

'We vroegen ons al af hoe je het zou klaarspelen... drie liedjes in een dag... Maar Maud, you did it. Dankjewel voor het fantastische, digitale optreden. Een grote verrassing voor onze jubilarissen. Zij waren zichtbaar ontroerd!' - Infram

 

Missie geslaagd!

 

 

Lees hier meer: