Zou jij dit ook durven? (met filmpje)
Tijdens het schrijfproces van dit lied voor een basisschool-team ontstond iets heel bijzonders. Het vergde wel wat lef, maar het lied werd nóg persoonlijker! Zou jij dit ook durven?

Wat is het LIED in je online MEET?
Ik krijg de leukste vragen over LIED in je online MEET. In dit blog beantwoord ik de 3 meest gestelde vragen!

Het is december 2020. En ik rond de laatste liedjes af van het jaar. Tijd om terug te kijken. Wat heb ik van dit jaar opgestoken?

3 sterke punten in de organisatie van dit succesvolle online congres
Organiseer je een online-congres? Zo gaat het in zijn werk als ik er een lied over schrijf en dat op het eind zing. (met filmpje!)

HELP! Wat doen we met de jubilaris?
Wat nu? Lees hier hoe je je jubilarissen tóch op een onvergetelijke manier in het zonnetje kunt zetten!

De congres-organisator drentelt nerveus om me heen terwijl ik de laatste hand leg aan het lied. Over een kwartier moet ik het podium op om het te zingen. Oh oh....

'Maud, wij hebben een brainstorm-bijeenkomst. Kom je langs om een lied te schrijven?' Ik ontdekte dé belangrijkste randvoorwaarde voor een brainstorm-bijeenkomst.

Soms denken mensen nog wel eens dat mijn lied een LETTERLIJKE samenvatting van de dag wordt. Maar een kille opsomming... daar zit geen gevoel in! Hoe dan wel?

Maud, gebruik je steeds dezelfde melodie voor je liedjes? Hoe oud ben je eigenlijk? Hier vind je het antwoord op de 5 meest gestelde vragen!

Je ontmoet elkaar online over een bepaald thema. Brainstormen voor je een beslissing maakt. Hoe zorg je ervoor dat iedereen zich serieus genomen voelt?

Meer weergeven