En ineens was het er... afstand door Corona. De zorg moest anders geregeld. Zorginstelling Mondriaan wilde zo dichtbij als mogelijk komen bij de mensen voor wie de zorg aan hen was toevertrouwd. Dit lied maakte onderdeel uit van hun manier om medewerkers, hun mensen en hun familieleden te laten weten dat ze er voor hen zijn.

Misschien is je congres verplichte kost. Of misschien wordt er een thema behandeld waar mensen sceptisch over zijn. Of misschien stond de helft net in een zware file, is hartstikke natgeregend of was liever thuis gebleven bij een ziek kind. You never know. Hoe breng je ze aan het begin van je bijeenkomst in de juiste mindset?

Met al je collega's een speciaal voor jullie geschreven lied meerstemmig zingen op het eind van de jaarlijkse bijeenkomst, het congres of inspiratiedag. Verbinding ten top!

Tijdens een congres, symposium of studiedag ga ik met mijn opschrijfboekje langs alle workshops en sprekers. Ter plekke schrijf ik er een lied van. Dat zing ik op het eind. Lukt dat altijd? Jazeker!

Tijdens een symposium, congres of studiedag schrijf ik een lied van de actuele inhoud. Ik zing het op het eind. In dit blog ontdek je aan de hand van drie voorbeelden hoe ik te werk ga en beantwoord ik de meest gestelde vragen.