De Liedjesmaker · 06. december 2019
Tijdens een congres, symposium of studiedag ga ik met mijn opschrijfboekje langs alle workshops en sprekers. Ter plekke schrijf ik er een lied van. Dat zing ik op het eind. Lukt dat altijd? Jazeker! Inmiddels doe ik dit zo'n vijf jaar en het werd tijd om een hoogtepunten-lijstje te maken!

Meedoen in de buurt · 07. oktober 2019
Als Steef meedoet aan een SELFIE HUNT, denk ik dat hij zonder moeite mee kan doen. Het loopt echter anders. Of toch niet?

Meedoen in de buurt · 20. september 2019
Steef gaat kijken naar de voetbalwedstrijd van broertje Len. Fluitende scheidsrechters en schreeuwende mensen maken het moeilijk voor hem om er van te genieten. Maar dan gebeurt er dit...

Meedoen thuis · 09. september 2019
Wat zou het leuk zijn om samen een spel te spelen als er kinderen komen spelen. maar voor Steef is dat heel moeilijk. Wat kan meedoen dan ingewikkeld zijn. Herken je dat? Met deze 14 ideeën kun je op weg!

Meedoen in de buurt · 18. maart 2019
En ineens zat ik bij Radio 1 in het programma Nieuws en Co. Na verschillende interviews voor kranten en vakbladen was ik inmiddels goed voorbereid. Ik had zowat elke mogelijke vraag wel een keer voorbij horen komen. Dácht ik. Totdat volleerd radiomaakster Lara Rense zegt: 'Maud, ik heb je boek gelezen en ik vond het vooral een heel erg lief boek.' Vragend kijkt ze me aan. Oh, hier moet ik dus op reageren. Lief? Is mijn boek lief?

Meedoen thuis · 06. februari 2019
Mijn jongste zoon (7) wil niet meer altijd mee naar de supermarkt. Maar vorige maand had hij een missie: het voetbalplaatjesboek kopen van zijn eigen zakgeld. In de supermarkt roept hij enthousiast: 'Ik ga even kijken waar het ligt. Even later, terwijl ik groenten en fruit in de kar leg, komt hij weer aangewandeld. Maar zonder boek in zijn handen.

Meedoen in de buurt · 14. januari 2019
Arje doet mee aan de voorspeelmiddag van de drumschool. Maar wat gaat hij drummen? En hoe lang?

Meedoen op school · 30. november 2018
Steef gelooft heilig in de sint. Maar inmiddels zit hij in groep 5. Zijn klasgenoten geloven niet meer in Sinterklaas. Vertellen we het grote geheim wel... of niet?

Meedoen thuis · 06. november 2018
Tijdens een uitje naar een boerderij mogen Arje en Loek allebei met de boer op de traktor rijden. Maar dat loopt voor beide anders dan gedacht.

Meedoen thuis · 08. oktober 2018
Dit vraagt ze. De onbekende mevrouw. Ze kijkt mijn 9-jarige zoon onderzoekend aan. 'Wat kan hij eigenlijk niet?'

Meer weergeven