Wat nu? Lees hier hoe je je jubilarissen tóch op een onvergetelijke manier in het zonnetje kunt zetten!

De congres-organisator drentelt nerveus om me heen terwijl ik de laatste hand leg aan het lied. Over een kwartier moet ik het podium op om het te zingen. Oh oh....

'Maud, wij hebben een brainstorm-bijeenkomst. Kom je langs om een lied te schrijven?' Ik ontdekte dé belangrijkste randvoorwaarde voor een brainstorm-bijeenkomst.

Soms denken mensen nog wel eens dat mijn lied een LETTERLIJKE samenvatting van de dag wordt. Maar een kille opsomming... daar zit geen gevoel in! Hoe dan wel?

Maud, gebruik je steeds dezelfde melodie voor je liedjes? Hoe oud ben je eigenlijk? Hier vind je het antwoord op de 5 meest gestelde vragen!

Je ontmoet elkaar online over een bepaald thema. Brainstormen voor je een beslissing maakt. Hoe zorg je ervoor dat iedereen zich serieus genomen voelt?

DIT BEN IK! - 20 jaar geleden stond ik als 17 jarig meisje in de Soundmixshow van Henny Huisman als Ilse DeLange. Misschien heb je me wel gezien, zonder dat je wist dat ik het was!

Misschien is je congres verplichte kost. Of misschien stond de helft net in een zware file, is hartstikke natgeregend of was liever thuis gebleven bij een ziek kind. You never know. Hoe breng je ze aan het begin van je bijeenkomst in de juiste mindset?

Met al je collega's een speciaal voor jullie geschreven lied meerstemmig zingen op het eind van de jaarlijkse bijeenkomst, het congres of inspiratiedag. Verbinding ten top!

5 hoogtepunten! Hier zong ik mijn eigen geschreven liedjes!

Meer weergeven