Wat is het LIED in je online MEET?

Ik krijg de leukste vragen over LIED in je online MEET. In dit blog beantwoord ik de 3 meest gestelde vragen!

 

 

1. Wat is het precies?

Ik sluit je online vergadering op een bijzondere manier af met een speciaal geschreven lied. Aan de hand van de verhalen van jou en je collega’s en de belangrijkste pijlers van jouw organisatie of bedrijf, schrijf ik een uniek liedje. Ik zing het tijdens jullie online vergadering.


2. Je maakt toch niemand belachelijk in het lied?

Ik kan je geruststellen. Dat doe ik niet. Ik steek met niemand de draak. Ik noem niemand met naam en toenaam. Maar het is wel erg tof als ik de naam van je bedrijf of organisatie erin verwerk. Het lied is mooi, warm en zorgt voor een gevoel van verbondenheid. Je luistert met een glimlach op je gezicht. We staan stil. Er is oprechte aandacht voor elkaar. En straks als het weer mag? Dan kom ik langs en zing ik het opnieuw. Want tegen die tijd, zingt iedereen het lied mee... wat een heerlijk gevoel is! Als dat geen feestje wordt?!  

3. Maud, onze collega gaat met pensioen. HELP ons!

Geen zorgen, ik heb een toffe verrassing!
Ik stel de leukste vragen op die je helpen om je collega te typeren en gezamenlijke herinneringen op te rakelen. Die vragen vullen jij en je jouw collega's in het geheim in. Op basis van de antwoorden schrijf ik een lied dat de pensionado in kwestie op het lijf geschreven is. Zo wordt het een superleuk lied waaraan iedereen heeft meegeschreven. Tijdens je online feest-vergadering ben ik de mystery-guest en zing ik het lied live!

Oh spoiler alert... het lied wordt altijd vrolijk! Maar het gebaar in combinatie met het feit dat iemand voor jou zingt op basis van wat je collega's over je zeggen... kan ontroerend werken.

 

 


Wil je een kort overzicht van mijn mogelijkheden én tarieven?

Ideaal als je nog moet overleggen.
Typ dan hieronder het woord: 'overzicht' en ik stuur het naar je toe.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Meer weten?