Ik schrijf ter plekke een uniek lied van de inhoud tijdens je symposium, congres of bijeenkomst.

 

'Serieus?! Lukt dat altijd? Hoe doe je dat?' hoor ik geregeld. Maar echt, liedjes schrijven is helemaal mijn ding. Jij zorgt voor toffe sprekers, presentaties of workshops. Ik ben luistervink, kom overal langs, proef sfeer en schrijf tijdens je bijeenkomst het lied. Op het eind zing ik het voor iedereen. De aanwezigen zullen jouw bijeenkomst of congres zo niet snel vergeten! 

 

Bekijk het filmpje hiernaast om een indruk te krijgen van hoe dat schrijfproces 'nou eigenlijk gaat'.

 


Wat kan een uniek lied voor jou betekenen?

 • Korte, krachtige, maar warme afsluiter. Vooral fijn als er eigenlijk geen tijd is voor een lang optreden, maar je wel iets bijzonders en positiefs wilt doen met de opbrengst van je bijeenkomst.

 • Met de mogelijkheid om het lied met alle aanwezigen meerstemmig (!) te zingen als afsluiter. Dit zorgt voor een heel harmonieus en onvergetelijk moment!

Hier zie je me aan het werk:

De bijeenkomst waar ik bovenstaand lied schreef, duurde maar twee uur. In zo'n geval schrijf ik het refrein en het raster van het lied van tevoren en vul ik ter plekke de coupletten in. Hier zie je me nog gauw even oefenen!

Hierboven ontstond het meezingen spontaan. Maar ik kan er ook voor zorgen dat iedereen meerstemmig het refrein meezingt. 'Ik wist niet dat we dát samen konden!' is dan een veelgehoorde opmerking. 


Wat vinden anderen van mijn werk?

Is een uniek geschreven lied ook iets voor jouw bijeenkomst?

Een uniek lied schrijf ik ter plekke tijdens symposia, congressen en bijeenkomsten. Ik voel me zelf vooral betrokken bij alle uiteenlopende onderwerpen rond onderwijs, zorg en overheid. Ook ben ik vaak aanwezig bij congressen met maatschappelijke thema's.

Een bijzondere opdracht kan ook!
Zo schreef ik bijvoorbeeld...

 • een lied waarin werkgevers waardering wilden uitspreken voor hun werknemers. Menigeen pinkte een traantje weg.
 • een lied waarin ik drie genomineerden afzonderlijk in het zonnetje zette. Direct na het lied... tromgeroffel, en daarna werd de prijswinnaar uitgeroepen. Spannende opbouw!
 • een lied waarin verschillende woorden of de slogan voortdurend in terug kwam.

Trots om te vertellen dat ik mijn eigen liedjes zong vlak vóór of vlak na de optredens van o.a. Erben Wennemars, Nathan Rutjes, Pia Douwes, Eric Corton en Jan Peter Balkenende!Welke mogelijkheden zijn er? En wat kost het?

 1. Uniek geschreven lied op je bijeenkomst: vanaf 750 euro
  Deze afsluiting duurt in totaal 5 tot 7 minuten.

 2. Uniek geschreven lied mét meerstemmig refrein: vanaf 950 euro
  Thuis schrijf ik het refrein en tijdens je bijeenkomst vul ik de coupletten in.
  Als afsluiter oefen ik met het publiek het refrein. Dit zorgt voor een warm, harmonieus gevoel. 
  Daarna zingen we het volledige lied gezamenlijk. Vaak hoor ik achteraf: 'Wat klonken we mooi samen!' En inderdaad... een uniek lied samen meerstemmig zingen met een zaal vol collega's ... dat is onvergetelijk!
  Deze afsluiting duurt in totaal 10-15 minuten.

 3. Uniek geschreven lied, met professionele studio-opname: vanaf 1250 euro
  Een lied is lang houdbaar! Stel je voor... het refrein van het lied bevat je slogan en je bedrijfsnaam. Dit is een bijzondere manier om je klanten of partners te laten weten waar je voor staat. Gebruik het lied in een bedrijfspresentatie of onder een filmpje op je website.

Tarieven zijn afhankelijk van de te maken uren.

  

Vraag mij of ik beschikbaar ben op de dag van jouw congres, studiedag of bijeenkomst:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.